Tjenester

Vi hjelper dere med hele byggeprosessen

AT-Bygg AS har erfaring fra bolig, næring, butikk, landbruk og offentlige bygg.

Nøyaktighet, kompetanse og fagkunnskap setter vi høyt, som firma er vi stolte av å ha våtromsertifikat, sikkerhetskurs og stilasjekurs med mer. Arbeidet vi utfører skal bestå av solid arbeid og godt håndverk. Når jobben er ferdig skal prosjektet være preget av høy kvalitet i alle ledd.

Nybygg

Vi bygger terrasser, kler om huset ditt eller bygger det om. I tillegg kan vi utføre elektriske installasjoner, rørlegging og blikkenslagerarbeider. Ta kontakt i dag!

Bilde 01.03.2019, 14 53 36

Tilbygg

Vil du bygge en vinterhage, en balkong, eller kanskje et ekstra rom? Dette er noe vi har lang og god erfaring med. Ta kontakt med oss for en samtale, så kommer vi til deg på befaring!

Bilde av nybygg - AT-Bygg AS Sandefjord - Snekker

Taktekking

Trengs taket å byttes ut? Det er en stor og viktig jobb som krever fagdyktige håndverkere. Vi kan bytte taket, samt hjelpe deg med type og farge. Vi hjelper deg med det du ønsker!

Bilde av taktekking - AT-Bygg AS Sandefjord - Snekker

Rehabilitering og Restaurering

Ønsker du å fikse på huset uten at det skal miste sitt opprinnelige særpreg? Rehabilitering innebærer ofte skifte av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Vi hjelper deg!

Rehab AT

Funkishus

Ønsker du en funksjonell og enkel bolig? Vi bygger funkishus til deg som ønsker et stilig, funksjonelt og unikt hus. Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Bilde av bygging av funkishus - AT-Bygg AS Sandefjord - Snekker

Har du behov for våre tjenester?

Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med oss for en hyggelig og helt uforpliktende prat.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle