Tjenester

Vi hjelper dere med hele byggeprosessen

AT-Bygg AS har erfaring fra bolig, næring, butikk, landbruk og offentlige bygg.

Nøyaktighet, kompetanse og fagkunnskap setter vi høyt, som firma er vi stolte av å ha våtromsertifikat, sikkerhetskurs og stilasjekurs med mer. Arbeidet vi utfører skal bestå av solid arbeid og godt håndverk. Når jobben er ferdig skal prosjektet være preget av høy kvalitet i alle ledd.

Bilde 01.03.2019, 14 53 36

Nybygg

Ønsker du å bygge nytt? Vi bygger terrasser, kler om huset ditt eller bygger det om. I tillegg kan vi utføre elektriske installasjoner, rørlegging og blikkenslagerarbeider. Vi har lang erfaring og kompetanse innen nybygg, og vi bygger etter kundens ønsker og behov. Vi hjelper deg under hele byggeprosessen! Ta kontakt med oss for en hyggelig samtale.

Bilde av nybygg - AT-Bygg AS Sandefjord - Snekker

Tilbygg

Vil du bygge en vinterhage, en balkong, eller kanskje et ekstra rom? Dette er noe vi har lang og god erfaring med. Vi sørger for godt og kvalitetssikkert håndverk, og bygger ut ifra dine ønsker og behov. Vi setter alltid kunden først, og dersom du er usikker på hva du ønsker hjelper vi deg gjerne med å finne den beste løsningen for deg. Ta kontakt med oss for en samtale!

Bilde av taktekking - AT-Bygg AS Sandefjord - Snekker

Taktekking

Trengs taket å byttes ut? Det er en stor og viktig jobb som krever fagdyktige håndverkere. En dårlig takjobb kan føre til lekkasjer, råteskader, osv. Vi sørger for en grundig utført jobb slik at du slipper dyre utgifter senere og et tilfredsstillende resultat. Vi kan bytte taket, samt hjelpe deg med type og farge. Vi hjelper deg med det du ønsker! Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale, så hjelper vi deg med det du ønsker.

Rehabilitering & Restaurering

Ønsker du å fikse på huset uten at det skal miste sitt opprinnelige særpreg?  Rehabilitering innebærer ofte skifte av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut. Dette er vi eksperter på, så ta kontakt med oss i dag så bistår vi deg med dette.

Bilde av bygging av funkishus - AT-Bygg AS Sandefjord - Snekker

Funkishus

Ønsker du en funksjonell og enkel bolig? Vi bygger funkishus til deg som ønsker et stilig, funksjonelt og unikt hus. Om du har noen ideer eller om du ønsker hjelp med planleggingen, så hjelper vi deg med dette. Det finnes uendelig mange muligheter for byggestil, og vi finner de beste løsningene sammen med deg. Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Har du noen spørsmål?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.