Om oss

Vi hjelper med hele byggeprosessen

AT-Bygg AS er et byggmesterfirma, som kan hjelpe deg med alt innen bygging. Vi har en bred kompetanse som igjen gir deg det beste resultatet.

AT-Bygg AS ble etablert i januar 2015. Etableringen var en videreføring av gamle Byggmesterfirma Arild Abrahamsen med Bjørnar Tverberg, Egil Andersen og etter hvert Christoffer Bergsholm og Tobias Mathisen Hagen som eiere. Vi i AT-Bygg vet at det er mye å ta hensyn til i en byggeprosess, så det kan være smart og starte planleggingen i god tid. Gode håndverkere har som regel mye og gjøre, og har gjerne en ordrereservasjon. Av erfaring vet vi at det kan ta lang tid før selve byggeprosessen starter. Byggemelding, tegninger og valg av materialer tar ofte lang tid å få på plass før en byggestart. Vi skal alltid være din preferte lokale snekker i Stokke. Kontakt oss idag for en god prat og et godt uforpliktende tilbud!

AT 37

Nøyaktighet og kompetanse

Nøyaktighet, kompetanse og fagkunnskap setter vi høyt, som firma er vi stolte av å ha våtromsertifikat, sikkerhetskurs og stilasjekurs med mer. Arbeidet vi utfører skal bestå av solid arbeid og godt håndverk. Når jobben er ferdig skal prosjektet være preget av høy kvalitet i alle ledd.

 

AT-Bygg AS har erfaring fra bolig, næring, butikk, landbruk og offentlige bygg. Vi i AT-Bygg kan hjelpe dere med hele byggeprosessen som blant annet byggemelding til kommunen, tegning,  graver, mur/betong og snekring. Vi har også samarbeidspartere innen flislegging, elektriker, stålkonstruksjoner, maler og rørlegger. Da blir byggeprosessen lettere med færre håndverkere og forholde seg til. Ta kontakt for ett uforpliktende tilbud.

AT 27

Våre ansatte

Christoffer Bergsholm

Driftsleder, Tømrer med svennebrev, medeier, erfaring siden 2005

Tobias Hagen Mathisen

Byggmester, prosjektleder, medeier, erfaring siden 2007

Bente Kinnebergbråten

HMS og økonomiansvarlig

Haavard Sørhaug

Byggeleder, tømrer med svennebrev

Knud Pettrusen

Byggeleder, tømrer med svennebrev

Richard Hødnebø

Tømrer med svennebrev

Per Didrik Kværne

Tømrer med svennebrev

Mindaugas Gustas

Tømrer med svennebrev

Kristoffer Ødegaard

Tømrer med svennebrev

Azad Mosa

Tømrer med svennebrev

Jesper Tverberg

Tømrer med svennebrev

André Nordbotten

Lærling

Courtney Daniells

Lærling

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle