Om oss

AT-Bygg AS – Vi hjelper dere med hele byggeprosessen

AT-Bygg AS er et byggmesterfirma, som kan hjelpe deg med alt innen bygging. Vi har en bred kompetanse som igjen gir deg det beste resultatet.

AT-Bygg AS ble etablert i januar 2015. Etableringen er en videreføring av gamle Byggmesterfirma Arild Abrahamsen. Firmaet er i dag eid av Bjørnar Tverberg, Christoffer Bergsholm og Egil Andersen. Vi i AT-Bygg vet at det er mye å ta hensyn til i en byggeprosess, så det kan være smart og starte planleggingen i god tid. Gode håndverkere har som regel mye og gjøre, og har gjerne en ordrereservasjon. Av erfaring vet vi at det kan ta lang tid før selve byggeprosessen starter. Byggemelding, tegninger og valg av materialer tar ofte lang tid å få på plass før en byggestart. Vi skal alltid være din preferte lokale snekker i Stokke. Kontakt oss idag for en god prat og et godt uforpliktende tilbud!

Nøyaktighet og kompetanse

Nøyaktighet, kompetanse og fagkunnskap setter vi høyt, som firma er vi stolte av å ha våtromsertifikat, sikkerhetskurs og stilasjekurs med mer. Arbeidet vi utfører skal bestå av solid arbeid og godt håndverk. Når jobben er ferdig skal prosjektet være preget av høy kvalitet i alle ledd.

AT-Bygg AS har erfaring fra bolig, næring, butikk, landbruk og offentlige bygg. Vi i AT-Bygg kan hjelpe dere med hele byggeprosessen som blant annet byggemelding til kommunen, tegning,  graver, mur/betong og snekring. Vi har også samarbeidspartere innen flislegging, elektriker, stålkonstruksjoner, maler og rørlegger. Da blir byggeprosessen lettere med færre håndverkere og forholde seg til.

Ta kontakt for ett uforpliktende tilbud.

Våre ansatte

Christoffer Bergsholm

Daglig leder, tømrer og byggeleder med fagbrev

Egil Andersen

Byggmester med 23 års erfaring

Bjørnar Tveberg

Prosjektleder og eier.
Med fagbrev og 22 års erfaring

Bente Kinnebergbråten

HMS og økonomiansvarlig

Haavard Sørhaug

Tømrer med fagbrev

Sondre Huvestad

Tømrer med fagbrev

Tobias Hagen

Tømrer med fagbrev

Richard Hødnebø

Tømrer med fagbrev

Knud Pettrusen

Tømrer med fagbrev

Per Didrik Kværne

Tømrer med fagbrev

Ole Jørgen Hellestræ

Tømrer med fagbrev

Ole-Henrik Lorentzen

Lærling

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ta gjerne kontakt med oss for en gratis befaring